Lievegoed Marjatta Den Haag 

Begeleider Gehandicaptenzorg Kinderdagcentrum Marjatta Den Haag

Begeleider Gehandicaptenzorg Kinderdagcentrum Marjatta Den Haag


2020-023

Wil jij met enthousiasme een dagelijkse bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen met een beperking? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat is jouw functie?

Als begeleider bij kinderdagcentrum Marjatta ga je gespecialiseerde dagopvang bieden aan kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking. We zoeken voor de groep Hulst een nieuwe collega, deze groep biedt dagbehandeling aan kinderen tussen de 5 en 10 jaar met een verstandelijke en meervoudige beperking en autisme. We leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen en werken ontwikkelingsgericht.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een relevante diploma op MBO-4 niveau, zoals MZ of SPW.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als Begeleider van kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
  • Je hebt kennis van en ervaring met autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat bieden wij?

  • Enthousiaste collega’s en uitdagend werk in de Rivierenbuurt in Den Haag.
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een aanstelling waarbij de uren in overleg kunnen worden overeengekomen; in ieder geval voor twee vaste dagen in de week, deze uren kunnen aangevuld worden met flexibele inzet op andere groepen.
  • Je wordt aangesteld in schaal 35 volgens CAO Gehandicaptenzorg (min. € 1.861,- en max. € 2.766,- bij 36 uur.)
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en nog veel meer.
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed

Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s.

Voor kinderdagcentrum Marjatta in Den Haag zoeken wij een Begeleider met een positieve instelling en die wat betreft begeleidingsstijl sensitief, responsief en voorspelbaar is. 

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Begeleider Gehandicaptenzorg Kinderdagcentrum bij Lievegoed kun je contact opnemen met Ella Papen, locatiecoördinator, telefoonnummer 06-83121448.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
31-08-2020

Startdatum:
13-05-2020

Locatie:
Den Haag

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Ella Papen
mobiel: +31 683121448