Lievegoed Proteus Rotterdam 

Ambulant Begeleider bij Proteus, Rotterdam en Den Haag

Ambulant Begeleider bij Proteus, Rotterdam en Den Haag


2020-016

Ben jij een zelfstandige Ambulant Begeleider met talent om onderwijs en zorg goed op elkaar af te stemmen? Beschik jij over hét talent om alle mogelijkheden voor een optimale begeleiding te zien en werk je graag samen in de thuissituatie met ouders of verzorgers van jonge cliënten?

 Wil jij als Ambulant Begeleider individueel aan de slag met kinderen en jongeren met een middel tot zware verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de thuissituatie of in de klas op school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Proteus biedt je één op één begeleiding aan kinderen en jongeren thuis, op het KDC of op speciaal of regulier onderwijs. 

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 diploma binnen het pedagogische werkveld, zoals MMZ niveau 4.
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsstoornis en je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van de gehandicapten zorg in de leeftijd van 0-23 jaar.
  • Je bent flexibel inzetbaarheid m.b.t. werktijden.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor de duur van één jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een aanstelling voor gemiddeld minimaal 10 tot maximaal 20 uur per week.
  • Je wordt aangesteld in schaal 35 volgens cao Gehandicaptenzorg (min. € 1.800,- en max € 2.675,- bij 36 uur, salarisniveau 1 januari 2019)
  • Een eindejaarsuitkering conform cao Gehandicaptenzorg.
  • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en nog veel meer.
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed

Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s.

Voor het ambulante team Proteus in regio Rotterdam  en Den Haag zoeken wij een Ambulant Begeleider.

Enthousiast?

Enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. De sluitingsdatum van inzenden is 1 mei 2020. 

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Judith Tempelman, locatiecoördinator, 06-52380636. Meer informatie over Proteus vind je op www.lievegoed.nl/proteusrotterdam.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
31-08-2020

Startdatum:
03-04-2020

Locatie:
Rotterdam en Den Haag

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Judith Tempelman
mobiel: +31 652380636