Lievegoed Kwaliteit 

Beleidsmedewerker kwaliteit en veiligheid

Beleidsmedewerker kwaliteit en veiligheid


2020-003

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding is waar cliënten bij ons op kunnen rekenen. Passend binnen de geldende eisen en regels voor kwaliteit en veiligheid van zorg, maar met oog voor de dagelijkse praktijk van cliënten en professionals. Zie jij daar een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij een ervaren beleidsmedewerker op het gebied van kwaliteit en veiligheid met ervaring in en affiniteit met de gezondheidszorg? Heb jij medische/verpleegkundige expertise en ben je op zoek naar een boeiende en veelzijdige functie waarin jij voor ons het verschil kan maken?

Wat is jouw functie?

Samen met jouw collega’s houd jij je bezig met de voorbereiding en ontwikkeling van beleidsvoornemens en het organisatiebreed implementeren van vastgesteld beleid in gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid. Je fungeert als projectleider van diverse (inhoudelijke) projecten binnen de organisatie zoals medicatieveiligheid etc. Je zorgt voor optimalisering van inhoudelijke kennis met name op het gebied van het medisch beleid binnen gehandicaptenzorg en ggz en het snijvlak daartussen. Je ondersteunt de geneesheer-directeur (o.a. invoering Wet Verplichte GGZ) en onderhoudt contacten met Inspectie Gezondheidszorg. Je geeft ondersteuning in methodiekontwikkeling en zorgpaden en doet incidentonderzoek. Je hebt affiniteit met en/of bent nieuwsgiering naar antroposofie.

Het team kwaliteit bestaat naast jou uit nog een beleidsmedewerker kwaliteit, aangestuurd door de bestuurssecretaris.

Wat vragen wij?

 • Met je enthousiasme en overtuigingskracht weet je mensen mee te nemen om dat resultaat te halen
 • Je bent analytisch, hebt een positief kritische blik en werkt nauwkeurig
 • Projectmatig werken gaat je makkelijk af, je bent gericht op het resultaat en denkt oplossingsgericht. Je heb aantoonbaar projecten succesvol begeleid
 • Goed kunnen omgaan met werkdruk en stress zonder het overzicht te verliezen
 • Hbo/wo opgeleid, voorkeur voor verpleegkundige/verpleegwetenschappen, aangevuld met cursussen en opleidingen op het gebied van ontwikkelingen binnen de zorg, projectmanagement, kwaliteitsmanagement e.d.
 • Kennis van de gezondheidszorg en medische expertise.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, digitaal vaardig
 • Kennis van het werken in een GGZ organisatie is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkplek, waar veel ruimte is voor eigen invulling. Waar de uitdaging ligt in de vertaling van wet- en regelgeving naar de dagelijkse praktijk van de zorg.
 • Een werkomgeving waarin gelijkwaardigheid, resultaten halen, leren en plezier maken hand in hand gaan
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een aanstelling voor 32-36 uur per week
 • Inschaling in FWG 55 volgens de CAO gehandicaptenzorg
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Gehandicaptenzorg, mogelijkheden voor korting op een fiets, fitnessabonnement en smartphone of laptop

Over Lievegoed

Lievegoed biedt antroposofische gehandicaptenzorg, psychiatrische zorg en verslavingszorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en we werken in verschillende regio’s.

In Bilthoven bevindt zich het bestuur en de stafafdelingen. Voor de afdeling kwaliteit in Bilthoven zoeken wij een beleidsmedewerker.

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Beleidsmedewerker bij Lievegoed kun je contact opnemen met Mariska Reudink, bestuurssecretaris, telefoonnummer (06) 83139203.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
10-03-2020

Startdatum:
07-02-2020

Locatie:
Bilthoven

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Mariska Reudink
mobiel: 0683139203