Lievegoed Joriskring Dagbesteding 

(Persoonlijk) Begeleider Joriskring Amsterdam


2020-01

Werk jij graag dagdiensten? Ben jij op zoek naar een leuke baan als (Persoonlijk) Begeleider? En wil jij werken op een bijzondere locatie aan de Zuidas in Amsterdam met kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat is jouw functie?

Voor de groep Parcival zoeken wij een Persoonlijk Begeleider en een Begeleider. De jongeren op de Parcival groep hebben een leeftijd van 11 tot 16 jaar en hebben naast een (zeer) ernstige verstandelijke beperking ook lichamelijke beperkingen en zijn fysiek kwetsbaar. Zij ervaren de wereld voornamelijk via hun lichaam en zintuigen en leven in het hier- en nu. Samen met jouw team geef je invulling aan de begeleiding van deze cliënten op basis van het zorgplan.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een relevante diploma op MBO-4 niveau, zoals MZ of SPW.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Ervaring als begeleider van kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking is een pré.

Wat bieden wij?

 • Enthousiaste collega’s met leuk werk in Amsterdam met werktijden tussen 8.45 tot 15.45 uur.
 • Een aanstelling voor minimaal 20 uur per week, meer uren is bespreekbaar.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau wordt je als Persoonlijk Begeleider of Begeleider aangesteld.
 • Inschaling functie van Begeleider is schaal 35 volgens CAO Gehandicaptenzorg (min. € 1.800,- en max. € 2.675,- bij 36 uur.) Inschaling functie van Persoonlijk Begeleider is schaal 40 CAO Gehandicaptenzorg (min. € 1.898,- en max. € 2.807,- bij 36 uur.)
 • Een eindejaarsuitkering bestaande uit een 13de maand en een salarisverhoging van 3,4% per 1 juni 2020.
 • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en nog veel meer.
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed

Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s.

Voor de Joriskring in Amsterdam zoeken wij een Persoonlijk Begeleider en een Begeleider voor de Parcival groep die de kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van onze cliënten wil benutten en ontwikkelingsgericht wil werken. De Joriskring biedt gespecialiseerde begeleiding aan kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking. Er is een kinderdagcentrum, we een hebben woon- en logeerplek en we geven begeleiding thuis, op de crèche of op school.

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Begeleider nachtdienst kun je contact opnemen met Petula de Heer, locatiecoördinator, telefoonnummer: 06-53729505.

Meer informatie over onze locatie Joriskring of onze sollicitatieprocedure vind je op www.lievegoed.nl  

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
16-05-2020

Startdatum:
17-02-2020

Locatie:
Amsterdam

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Petula de Heer
mobiel: +31 653729505