Lievegoed Proteus Den Haag 

Ambulant begeleider bij Proteus, Rotterdam en Den Haag

Ambulant begeleider bij Proteus, Rotterdam en Den Haag


2019-093

Ben jij een hbo-student met afgeronde mbo-opleiding die op zoek is naar een mooie bijbaan met doorgroeimogelijkheden? Wil jij 3 tot 8 uur per week met een kind in de thuissituatie werken? Ben jij een zelfstandige ambulant begeleider die individueel aan de slag wilt gaan met een kind met een middel tot zware verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de thuissituatie, op het kdc of in de klas op school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is jouw functie?

Wij zoeken voor een jongetje van 9 jaar een ambulant begeleider met kennis van verstandelijke beperkingen in combinatie met autisme, als aanvulling op de dagbesteding. De individuele begeleiding vind bijvoorbeeld plaats op een doordeweekse dag van 16.00 uur tot 19.30 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Als ambulant begeleider geef je vorm aan de vrije tijdsbesteding van het kind. Dit kan bestaan uit diverse activiteiten zoals samen naar de speeltuin gaan, koekjes bakken, zwemmen of knutselen. Bij deze activiteiten werk je altijd vanuit de opgestelde doelen van het integrale zorgplan en werk je nauw samen met de begeleiders van de dagbesteding.

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 diploma binnen het pedagogische werkveld, zoals MMZ niveau 4.
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsstoornis en je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van de gehandicapten-zorg in de leeftijd van 0-18 jaar.
  • Je bent flexibel inzetbaarheid ten aanzien van werktijden.
  • In bezit zijn van je rijbewijs en een eigen auto heeft de voorkeur maar is geen voorwaarde.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor de duur van één jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een aanstelling voor gemiddeld minimaal 3 tot maximaal 20 uur per week.
  • Je wordt aangesteld in schaal 35 volgens cao gehandicaptenzorg (min. € 1.800,- en max € 2.675,- bij 36 uur, salarisniveau 1 januari 2019)
  • Een eindejaarsuitkering conform cao gehandicaptenzorg.
  • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en dergelijke.
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed

Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s.

Enthousiast?

Enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. De sluitingsdatum van inzenden is 31 december 2019.  (vacaturenummer: 2019-093)

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Judith Tempelman, locatiecoördinator, 06-52380636. Meer informatie over Proteus vind je op www.lievegoed.nl/proteusrotterdam

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Avond
Dag
Nacht

Sluitingsdatum:
31-05-2020

Startdatum:
03-12-2019

Locatie:
Rotterdam en Den Haag

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Judith Tempelman
tel.: +31 652380636