Lievegoed Smaragd 

Flex Begeleider Niet Aangeboren Hersenletsel Smaragd Amsterdam

Flex Begeleider Niet Aangeboren Hersenletsel Smaragd Amsterdam


2019 - 089

Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt? Heb je ervaring in de verzorging en/of verpleging en wil je gespecialiseerde zorg bieden aan volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat is jouw functie?

Als Flex Begeleider bij Smaragd ga je werken op een kleinschalige woonlocatie met gespecialiseerde zorg voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke beperking. Je begeleidt en stimuleert de cliënten in de dagelijkste woonsituatie vanuit een respectvolle en empathische houding. De cliënten wonen bij Smaragd zelfstandig in een eigen appartement of kamer. En hier help je de cliënt, zo nodig, bij de uitvoering van de ADL-activiteiten gericht op het vergroten of handhaven van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt. Je zorgt voor veiligheid en de persoonlijke hygiëne van de bewoners. Je zorgt dat je op de hoogte bent van de individuele zorgplannen en stimuleert de zelfontplooiing. Je speelt, binnen de mogelijkheden, in op de interesse en wensen van de cliënt. Als je bevoegd bent, deel je ook voorgeschreven medicatie uit en zie je toe op inname.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een relevante diploma op MBO-4 niveau, zoals MZ of SPW.
  • Je hebt praktische ervaring in begeleiding van mensen met een verstandelijke, lichamelijke, meervoudige beperking en/of NAH-letsel.

Wat bieden wij?

  • Een flexibele baan waarbij jij kan aangeven welke diensten in jouw planning passen.
  • Een aanstelling waarbij de uren in overleg kunnen worden overeengekomen, tussen de 0 en 16 uur per week.
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Je wordt aangesteld in schaal 35 volgens CAO Gehandicaptenzorg (min. € 1.800,- en max. € 2.675,- bij 36 uur.)
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en nog veel meer.
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed


Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s.

Wij zoeken voor Smaragd in Amsterdam een Flex Begeleider met basale kennis van gedragsproblematiek en die daarnaast oplettend is ten aanzien van de toestand van de bewoner.

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Flex Begeleider bij Lievegoed kun je contact opnemen met Sanne Adama, locatiecoördinator, telefoonnummer 06-12390812.  

Meer informatie over onze locatie Smaragd of onze sollicitatieprocedure vind je op www.lievegoed.nl  

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Avond
Dag
Nacht

Sluitingsdatum:
30-06-2020

Startdatum:
05-11-2019

Locatie:
Amsterdam

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Sanne Adama