Lievegoed Joriskring Algemeen 

Ambulant Begeleider Joriskring | Amsterdam

Ambulant Begeleider Joriskring | Amsterdam


2019-086

Ben jij een zelfstandige Ambulant Begeleider met talent om onderwijs en zorg goed op elkaar af te stemmen? Beschik jij over hét talent om alle mogelijkheden voor een optimale begeleiding te zien? Werk je graag samen in de thuissituatie met ouders of verzorgers van jonge cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is jouw functie?

Bij de Joriskring in Amsterdam biedt je als Ambulant Begeleider één op één begeleiding aan kinderen en jongeren met een middel tot zwaar verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de thuissituatie. 

Wat vragen wij?

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 diploma binnen het pedagogische werkveld, zoals MMZ niveau 4;
  • je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsstoornis en je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van de gehandicaptenzorg in de leeftijd van 0-18 jaar;
  • je bent flexibel inzetbaarheid m.b.t. werktijden.

Wat bieden wij?

  • een aanstelling voor de duur van één jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • een aanstelling voor gemiddeld minimaal 10 tot maximaal 20 uur per week;
  • je wordt aangesteld in schaal 35 volgens cao Gehandicaptenzorg (min. € 1.800,- en max € 2.675,- bij 36 uur, salarisniveau 1 januari 2019);
  • een eindejaarsuitkering conform cao Gehandicaptenzorg;
  • je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en nog veel meer;
  • tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed

Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s. Bij De Joriskring in Amsterdam bieden we gespecialiseerde begeleiding aan kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking. In warme, huislijke omgeving focussen we ons in kleine groepen op de kwaliteiten en talenten van ieder kind.

Voor deze locatie zoeken wij een Ambulant Begeleider.

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Ambulant Begeleider bij Lievegoed kun je contact opnemen met Petula de Heer, locatiecoördinator, telefoonnummer 06-53729505. 

Meer informatie over de Joriskring of onze sollicitatieprocedure vind je op www.lievegoed.nl 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Avond
Dag
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
30-06-2020

Startdatum:
14-10-2019

Locatie:
Amsterdam

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Petula de Heer
mobiel: 06-53729505