Lievegoed Dienst PPD 

Manager behandeling Kind & Jeugd/Gedragskundige


2019-070

Ben je een ervaren orthopedagoog of ontwikkelingspsycholoog en op zoek naar een functie waarin je je kan ontwikkelen als leidinggevende? Werk je graag met kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking en ben je daarnaast ook geïnteresseerd in beleid en organisatie? In deze combinatie functie werk je als gedragskundige en kan je je daarnaast ook ontwikkelen als leidinggevende.

Wat is jouw functie?

Voor ons cluster Kind & Jeugd met locaties in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zoeken wij per  januari een ervaren Manager Behandeling Kind & Jeugd/Gedragskundige, voor 24 tot 32 uur per week. Je gaat bij Lievegoed voor 12 uur aan de slag als manager en daarnaast als gedragskundige op één van onze locaties.

Als manager geef je leiding aan de gedragskundigen, psychodiagnostisch medewerkers, de paramedici en vaktherapeuten die op onze woonlocaties en kinderdagcentra werken. In jouw rol als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk beleid van ons Kind & Jeugd cluster. Je werkt nauw samen met de clustermanager en legt verantwoording af aan de Manager Zorg Gehandicaptenzorg. Daarnaast geef je werkbegeleiding aan de gedragskundigen.

Als Gedragskundige ben je samen met de begeleiders inhoudelijk verantwoordelijk voor de zorgplannen en voor de geboden begeleiding en behandeling aan de kinderen en jongeren. Je verricht gedragskundig diagnostisch onderzoek, analyseert, bespreekt en verheldert gedrag en geeft begeleidingsadviezen. Kortom een interessante functie.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie en bent bij voorkeur geschoold als Orthopedagoog-Generalist of GZ-psycholoog.
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met de specifieke doelgroepen kinderen met EMVB en kinderen met een EVB en gedragsproblematiek.
 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten, je hebt overzicht, bent analytisch sterk en kunt goed organiseren.
 • Je bent nieuwsgierig naar onze antroposofische visie.

Wat bieden wij?

 • Bijscholing over onze antroposofische aanpak.
 • Je wordt betrokken bij kwaliteits- en beleidsontwikkeling van de antroposofische geïnspireerde zorg.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een aanstelling waarbij de uren in overleg kunnen worden overeengekomen, tussen de 24 en 32 uur per week.
 • Je wordt aangesteld in schaal 65 volgens CAO Gehandicaptenzorg (min. € 3.505,- en max. € 5.296,- bij 36 uur.)
 • Een eindejaarsuitkering conform CAO Gehandicaptenzorg.
 • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en nog veel meer.
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed


Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en werken in verschillende regio’s.

Voor onze kind- en jeugdlocaties in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zoeken wij een Manager Behandeling/Gedragskundige (orthopedagoog of ontwikkelingspsycholoog). Wij bieden op deze locaties gespecialiseerde zorg aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Manager Behandeling/Gedragskundige bij Lievegoed kun je contact opnemen met Marleen Steeneken, manager zorg GHZ, telefoon 06-15838590

Meer informatie over onze locaties of onze sollicitatieprocedure vind je op www.lievegoed.nl

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland
Zuid-Holland
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
30-06-2020

Startdatum:
09-09-2019

Locatie:
Rotterdam

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Marleen Steeneken
mobiel: +31 615838590